IMG_5689.PNG

MAGNUS GRADH

DIGTAL LEDARE

  • LEDER & DRIVER DIGITALISERING

  • AFFÄRS/VERKSAMHETSUTVECKLARE

  • IT-VISIONÄR

Magnus är vår kreativa ledare inom affärs/verksamhetsutveckling & digitalisering till företag. 20+ års erfarenhet som ledare inom IT, infrastruktur, utveckling och kunders framgång. Nominerad till “Årets entreprenör” av Svenskt Näringliv, för snabb och god tillväxt av tidigare företag. Passionerad inom digitalisering, teknik, superhjälte-proffs och hållbarhet. Älskar förändring och att göra skillnad för kunder och människor. Magnus kan ni alltid ringa!

KURIOSA: Sportskytt, SUP’are, CrossFit Coach och hojåkare utan hoj.

⌨️ magnus@kreativ.se
📱 070-511 25 80


0.jpeg

SARA ROOTH

KREATÖR

  • INDUSTRIDESIGNER

  • VISUAL MERCHANDISER

  • INREDARE & ILLUSTRATÖR

    Sara är en kreativ person med stort engagemang i allt hon företar sig. Hon finner stimulans i att hennes arbete har möjlighet att påverka och ge resultat. Saras samlade erfarenheter inom handel och visual merchandising kombinerat med sin konstnärliga bakgrund och kandidatexamen i industridesign har format henne till en kreativ, trendkänslig och resultatinriktad yrkesperson.

“Som industridesigner är min främsta styrka att se från det holistiska perspektivet på en designlösning. Jag behärskar tillvägagångssätten i en designers alla faser i ett projekt, och inspireras av grupparbeten såväl som att individuellt ta fram egna lösningsförslag.”

⌨️ sara@kreativ.se
📱 070-540 19 73

 

Vi kommer lägga upp fler kreatörer löpande här. Titta tillbaka inom kort!